God Jul alla kompisar!

Hej alla i 2A och 2B!

Nu har jag flugit i flera omgångar. Ni kan gissa om jag är trött efter den långa, långa resan. Jag flög över hela Sverige och sen förbi ett högt vackert torn med många lampor. Därefter flög jag nära havet men stannande och vilade på vägen.

Sen stannade jag vid ett stort runt hus och satt på kanten av taket. När jag tittade ner hade de en sån där rund sak som ni har på skolgården som de jagade. Alla viftade med gula och röda flaggor och ropade och skrek. Oj, så spännande det var!

Jag hörde att ni har lärt er en sång. Linda kvittrade det till mig! Den var ju super bra.

Nu måste jag flyga vidare, jag har hört talas om några konstiga stenhus som är som trianglar här nere med stora kanter som man kan sitta och sjunga på. Vet ni vad det kan vara för konstiga hus? Det är väldigt varmt här och jag har redan träffat många spännande fåglar.

Skriv gärna hälsningar till mig när ni är lediga!

God Jul

Önskar

Kärrdalsfågeln

Författare: Linda Ireblad Harris

Vi är två klasser i årskurs 2 som kommer att arbeta tematiskt med No och So under detta läsår. Kärrdalsfågeln kommer att följa oss under hela läsåret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *